Waargebeurde verhalen:

Keuzelijst verhalen slavin /sub:

raven{Mr_Bert}

raven{MrBert} Mindgame met naalden

Pag 2

Wanneer ik sta te bedenken hoe stom ik dit vind, voel ik nu ook een snerpende pijn aan mijn schaamlippen. Meester heeft tijdens mijn overpeinzingen iets tussen mijn gespreide benen gerommeld en dat doet zeerrrrrrrrr!!! Ik durf het niet te zeggen, maar de woorden:" Meester, je hebt toch geen naalden gebruikt?" liggen op het puntje van mijn tong.Druppels zweet voel ik nogmaals over mijn rug gaan, het idee dat er naalden in mijn schaamlippen gestoken zijn doet mij rillen van angst...maar gek genoeg ook van genot. En dat kan ik bijna niet thuisbrengen bij mijzelf, dat gevoel van genot....ik vind die naalden ECHT eng!
Ik wiebel wat heen en weer op mijn benen en voel ook nu dat het geen naalden zullen zijn, maar klemmetjes.....Nou ja, klemmetjes??? Voor mijn gevoel lijken het wel bankschroeven...ook daar doet het pijn!

Nu voel ik iets in mijn kutje verdwijnen....ik denk dat het een flinke dildo
is die mij vult. Het neemt wat van de stekende pijn weg in mijn schaamlippen en tepels. "Doe je benen eens wijder en laat je zakken" zegt Meester nu. Ik voel hoe een krukje onder mij wordt gezet en laat mij langzaam zakken. "Ga maar dieper, laat je maar helemaal op de dildo zakken...voel maar hoe hij diep in je zit" zegt Meester.
"Owwwwwwwww, Meester...." roep ik...."die dildo is groottttttttttttt, dat lukt nooit!" en ik probeer angstvallig op mijn benen te blijven staan, zodat ik niet met mijn volle gewicht op de dildo hoef te gaan zitten.
"Laat je zakken, NU" beveelt Meester......ik zucht, ik zweet en laat mij zakken op de dildo. Ik voel de dildo nu helemaal in mij en bemerk dat ik er enorm geil van word. De pijn aan mijn tepels, de pijn aan mijn schaamlippen en een flinke dildo in mijn kutje maken dat ik er zweverig van wordt. Ik voel mijn vocht stromen en genot samenvloeien met pijn.

Dan hoor ik een zacht gebrom en voel ik trillen diep in mij...Meester heeft het trilmechaniek aangezet, blijkt! Gossss, dit is geil zeg......net wanneer ik mijn lippen wil aflikken omdat ik bijna sta te kwijlen, voel ik iets warms tegen mijn lippen drukken. Ik ruik en een heerlijke, bekende geur komt nu mijn neus binnen....ik herken het Meesterlijk vlees nu :-)
Gulzig sluit ik mijn lippen erom heen en laat het diep in en uit mijn keel glijden....ik pijp of mijn leven ervan af hangt en wordt overstroomd door een golf van geilheid. Geilheid van de pijn aan mijn tepels, mijn schaamlippen...maar ook van het trillen in mijn kutje en de keiharde paal van mijn Meester in mijn mond.
Ik voel een borrelend gevoel opkomen in mijn buik....het breidt zich uit over mijn gehele lijf, ik voel mij nu echt bijna zweven.Ik probeer mezelf in dit plaatje voor te stellen....ikzelf flink gevuld op een krukje, trillingen door mijn lijf, een Meesterlijke paal in mijn mond en dan nog de stekende pijn resterend aan mijn tepels en schaamlippen....hoe goddelijk en geil...
Belletjes gaan rinkelen, sterren fonkelen, vuurwerk wordt afgestoken...en ik kom schokkend klaar.....ow jee, wat is dat heerlijk zeg.Mijn benen trillen en gelukkig helpt Meester mij van de dildo af...alleen zou ik dit nu niet kunnen. Omdat ik zolang op de dildo heb gezeten in een behoorlijk ongemakkelijke houding eigenlijk (mij een beetje staande gehouden om de dildo zo lekker mogelijk te kunnen voelen) trillen mijn beenspieren en kan ik mij niet goed omhoog drukken. Wanneer Meester mij dus helpt, voel ik langzaam de grote dildo uit mijn natte kutje verdwijnen en ik denk eventjes aan het natte spoor wat dit zal achterlaten op het tapijt :-))

Ik voel mij echt zweven, trillen, nagenieten en warrig en ik voel de handen van Meester op mijn schouders drukken, ten teken dat ik aan Zijn voeten mag gaan zitten. Die plek neem ik graag in, daar voel ik mij prettig en zoals het hoort...van Hem.


mailE-mail reacties naar: mail@mrbert.nl

naar centrale pagina!